Amsterdam acrylverf

Amsterdam acrylverfHet merk Amsterdam acrylverf is bedoeld voor de kunstenaars, welke lef hebben om de mooiste creaties te maken. De verf biedt hiervoor de nodige vrijheid. Zo hebben alle Amsterdam producten een goede hechting, waardoor je deze op bijna iedere vet- en stofvrije ondergrond kunt aanbrengen. Acrylverf Amsterdam kent ook vele eigenschappen. Hierdoor kun je de acrylverf in verschillende combinaties gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acrylverf verdund met water of een medium. Daarnaast kan het ook leuk zijn om de Amsterdam acrylverf te combineren met materialen als: zaagsel, schelpen of steentjes.

Vergelijk Amsterdam Acrylverf

Veel kunstenaars ervaren het schilderen met de Amsterdam acrylverf als erg eenvoudig. Dit is dan ook niet zo gek, want deze acrylverf heeft een zeer korte droogtijd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel en eenvoudig meerdere lagen over elkaar schilderen. Klaar met schilderen en is de verf volledig opgedroogd? Dan zal er alleen een kunststof elastische laag overblijven op het doek. Deze laag zal het schilderij beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en droogte. Dit betekent onder andere ook dat de levensduur van het schilderij zal toenemen.

Amsterdam acrylverf kopen

Acrylverf AmsterdamAmsterdam acrylverf maakt samen met andere merken onderdeel uit van het bedrijf Royal Talens. Het bedrijf staat bekend om zijn professionele acrylverven, waaronder de Amsterdam acrylverf. De verf bestaat namelijk uit goede kwaliteit pigmentkorrels en een 100% pure acrylbinder. Daarnaast hebben alle kleuren van het merk de hoogste graad van lichtechtheid. Wanneer je deze acrylverf wilt kopen, dan heb je de keuze uit 120 en 250 ml tubes (kunststof). Van sommige kleuren bestaan er ook 500 en 1000 ml tubes of flacons.

Royal Talens verkoopt de volgende producten van het merk Amsterdam acrylverf: tubes, markers en spuitbussen. Deze producten zijn op waterbasis en stinken niet. Daarnaast is het verstandig om als beginnende schilder te beschikken over de primaire kleuren. In dit geval kun je ervoor kiezen om een primair setje te kopen met daarin vijf verschillende kleuren Amsterdam acrylverf.

Markers en spuitbussen

De markers hebben net als de acrylverf een korte droogtijd, omdat deze ook op waterbasis zijn. Hierdoor kun je een tekening, welke je hebt gemaakt met een marker, aanpassen met een kwast of spons zolang de verf nog nat is. Daarnaast zijn de markers ook uitermate geschikt voor wanneer je een schets (eerste opzet) wilt maken op het doek.

Net als de markers zijn de spuitbussen op waterbasis, waardoor deze bijna geheel geurloos zijn. Daarnaast heb je de keuze uit 46 verschillende kleuren en is elke spuitbus uitgerust met een universele kap. Wanneer je een spuitbus gaat gebruiken is het belangrijk om te weten dat je de lijndikte kunt bepalen met behulp van de afstand. Zo zal de lijndikte groter zijn als je meer afstand neemt en juist kleiner bij weinig afstand.

De markers, spuitbussen en acrylverf kun je samen gebruiken. Het is namelijk zo dat de kleuren verf in de spuitbussen, markers, tubes en flacons allemaal hetzelfde zijn. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om de juiste kleur te kiezen.

Schildersbenodigdheden

Naast Amsterdam acrylverf verkoopt het merk ook hulpmiddelen, penselen, schildermessen en andere accessoires. Met behulp van de hulpmiddelen kun je speciale effecten creëren en leuke technieken toepassen. Daarnaast zijn de Amsterdam penselen en schildermessen van hoogwaardige kwaliteit.

15 gedachten aan “Amsterdam acrylverf”

 1. Ik heb Action verf gebruikt en ben niet tevreden. Ik wil binnenkort als zzp’er beginnen in muurschilderingen. Voorheen alleen geschilderd met zwart wit van het merk Amsterdam en ben zeer tevreden, maar nu wil ik alle kleuren van Amsterdam verf 1000 ml potten kopen. Is er een inkoopcentrum voor mij als zpp’er, zodat ik flink kan besparen op een grote aankoop… en zo niet kan ik dan gewoon als particulier ergens terecht waar ik een mooie korting kan krijgen, omdat ik groot inkoop van grote literflacons..? Graag hoor ik van u,
  Mvg angel joy

  1. Er zit een groot verschil in kwaliteit tussen acrylverf van Action en het merk Amsterdam Marleen. Dat verklaart ook het grote prijsverschil 😉

   Met vriendelijke groet,

   Team Acrylverfschilders.nl

 2. Heey,

  Sinds kort schilder ik ook met acryl van het merk Amsterdam.
  Alleen ik ben op zoek naar marker met fluoresrende kleuren, roze,geel en oranje kun je al verkrijgen, maar bijvoorbeeld rood, blauw, of groen kom ik nergens tegen, zijn zulke stiften of markers op de markt, of kunnen deze gemaakt word van het merk Amsterdam.
  Met vriendelijke groet,
  Jaco Griep

  1. Hallo Jaco,

   Ik weet niet precies of je deze zelf kunt samenstellen, maar bijvoorbeeld het merk talens amsterdam heeft de markers met de kleuren die jij noemt wel.

   Met vriendelijke groet,

   Team Acrylverfschilder.nl

 3. Bedankt voor de nuttige informatie. Wist niet dat het Amsterdam assortiment zo uitgebreid was, ga eens meerdere producten testen. De prijs is wel wat minder inderdaad, maar dat maakt de hoge kwaliteit naar mijn mening weer helemaal goed.

  1. Hallo Tonnie,

   Goed om te horen! Experimenteren is altijd verstandig, zo weet je immers welke verf het beste bij jou als kunstenaar past.

   Veel succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team Acrylverfschilder.nl

 4. Is de Amsterdam acrylverf afwasbaar? Ik wil namelijk dit als muurverf gebruiken bij de tafel en daarom moet het wel af te nemen zijn.

 5. Ik wil een bakstenen buitenmuur gaan beschilderen met een muurschildering. Kan ik hiervoor ook gewoon de Amsterdam acrylverf gebruiken en moet ik er dan nog een onder of bovenlaag aan toevoegen ter bevordering van de schildering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *