Van Gogh acrylverf

Van GoghBen je een beginner of misschien wel een professional? Dan is de Van Gogh acrylverf misschien wat voor jou. Met behulp van deze acrylverf kun je namelijk de mooiste creaties maken. Dit komt onder andere door de goede verdunbaarheid van de verf en de korte droogtijd. Daarnaast bestaat het assortiment Van Gogh acrylverf uit maar liefs 40 verschillende kleuren. Deze kleuren hebben een hoge lichtechtheid, waardoor de kleuren ook na opdroging bijna niet veranderen. Tenslotte is het verffilm weerbestendig. Hierdoor zal er weinig tot geen barstvorming ontstaan op het schilderij.

Van Gogh acrylverf vergelijken

Met deze acrylverf kun je verschillende effecten en technieken toepassen. Denk hierbij aan effecten, welke overeenkomsten vertonen met aquarel of olieverf. Daarnaast kan deze acrylverf op bijna iedere ondergrond gebruikt worden. Ook wordt er vaak voor de Van Gogh acrylverf gekozen, omdat deze in vergelijking met andere acrylverven voordelig is. Alle kleuren hebben namelijk dezelfde prijsklasse.

Van Gogh acrylverf kopen

Van Gogh acrylverfDe acrylverf van dit merk wordt geleverd in tubes van 40 ml. Daarnaast wordt ervoor deze verf alleen gebruik gemaakt van originele grondstoffen. Echter is de pigment concentratie bij sommige kleuren kleiner en de droogtijd korter in vergelijking met de professionele acrylverven. Hierdoor valt de Van Gogh acrylverf in een wat lagere prijsklasse en zijn er bijna geen prijsverschillen tussen de kleuren in het assortiment. Hieronder een opsomming van de Van Gogh producten:

  • Combiset: 10 tubes 40 ml acrylverf, 75 ml acrylmedium, 2 Van Gogh penselen en een dubbele paletdop. Door het hoge pigmentgehalte zijn de kleuren nog feller en zuiverder. Daarnaast kent de Van Gogh verf vier gradaties van dekkracht: transparant, halftransparant, halfdekkend en dekkend.
  • 150 ml tubes: wit en zwart worden ook geleverd in 150 ml tubes.

Op zoek naar een goede en voordelige aanbieder van deze verf? Dan mag je gerust hieronder een reactie achterlaten. Wij zullen dan de beste aanbieder voor jou op zoeken. Andere vragen zijn ook meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *