Reeves acrylverf

ReevesBen je een beginnende kunstenaar en op zoek naar een voordelige acrylverf? Dan is de Reeves acrylverf misschien wat voor jou. Deze acrylverf is namelijk erg voordelig en daarom uitermate geschikt voor beginnende kunstenaars. Daarnaast kun je deze acrylverf goed mengen met andere materialen en heeft het een zijdematte uitstraling wanneer het is opgedroogd. Kortom een prima verf als je wilt beginnen met schilderen.

Reeves acrylverf vergelijken

De acrylverf van het merk Reeves is een veelzijdige verf. Zo zijn er 24 standaard kleuren waarmee je bijna elke kleur kunt creëren. Daarnaast hebben de kleuren een hoge lichtechtheid, waardoor de kleuren na opdroging niet veel zullen veranderen.

Assortiment Reeves acrylverf

Wanneer je deze acrylverf wilt kopen kan dit in de volgende verhoudingen: pot 500 ml, pot 400 ml en tube 75 ml. De potten van 500 ml zijn verkrijgbaar in de 24 standaardkleuren, welke ook het meest populair zijn. Daarnaast zijn de potten van 400 ml verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren en de tubes van 75 ml zelfs in 43 kleuren.

Reeves acrylverfDe acrylverf van Reeves is op waterbasis en heeft een korte droogtijd. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het pigmentgehalte van de Reeves acrylverf lager ligt. Echter is de acrylbinder in de acrylverf wel van een goede kwaliteit. Ook zorgt de hoge viscositeit van de verf ervoor dat je meerdere technieken kunt toepassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technieken waarbij de streken van een penseel of paletmes in de verf blijven staan. Tevens zorgt deze hoge viscositeit ervoor dat je de verf direct uit de tube kunt gebruiken.

Eén gedachte over “Reeves acrylverf”

  1. jammer dar de penseel nr 1 niet los erbij is te bestellen na een tijdje vind ik penseel niet meer goed werken ,wou er 3 bij bestellen maar niet leverbaar.met een 5 luik heb ik meerdere nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *