Galeria acrylverf

Winsor & NewtonHet bedrijf Winsor & Newton heeft het merk Galeria op de markt gebracht. De Galeria acrylverf is van studiekwaliteit, waardoor deze voordelig kan worden aangeboden. Hierdoor kent deze acrylverf, in vergelijking tot andere acrylverven, een betere prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast bestaat het assortiment Galeria acrylverf uit meer dan 60 kleuren. Deze kleuren hebben een hoog pigmentgehalte en geven een glanzend resultaat. Ook is de verf permanent, waardoor kleuren egaal blijven en penseelstreken worden vastgehouden.

Galeria acrylverf vergelijken

Eigenschappen Galeria acrylverf

Hieronder worden de eigenschappen van de Galeria acrylverf kort beschreven. De eigenschappen van een acrylverf bepalen namelijk grotendeels hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

  • Stapelbare klikdop: de flacons Galeria acrylverf hebben een klikdop. Deze dop heeft een platte bovenkant, waardoor je meerdere flacons eenvoudig kunt opstapelen. Hierdoor heb je minder ruimte nodig voor je acrylverf verzameling. Daarnaast kun je de pot ook eenvoudig op de kop zetten om deze vervolgens goed leeg te maken.
  • Spuitmond: de Galeria flacons hebben een spuitmond, waardoor je de verf in de juiste verhouding op het palet of schildersdoek kunt aanbrengen.
  • Verpakkingsformaat: je hebt de keuze uit 60 kleuren, welke verkrijgbaar zijn in twee prijsklassen. Daarnaast kun je de acrylverf kopen in zowel kleine als grote formaten.
  • Pigmentgehalte: het pigmentgehalte van de Galeria acrylverf is voor een studiekwaliteit acrylverf zeer hoog. Dit betekent onder andere ook dat de dekkracht veel hoger is, waardoor je professionele resultaten kunt bereiken.
  • Dekkracht: zoals al aangegeven werd is de dekkracht van deze acrylverf erg hoog. Hiermee wordt bedoeld dat het pigment in de verf het vermogen heeft om een nog groter oppervlakte te kunnen bedekken, zonder dat de onderliggende lagen zichtbaar zijn.
  • Blijvende verfstreken: de acrylverven van Winsor & Newton hebben een goede vloeibaarheid, waardoor deze snel dekken. Daarnaast worden penseelstreken goed vastgehouden zonder het gebruik van een medium.
  • Droogtijd: gemiddeld is de droogtijd 10 tot 20 minuten. Wanneer je de acrylverf in dikke lagen aanbrengt, dan kan het soms een uur duren.

Assortiment

Galeria acrylverf Het assortiment van Galeria bestaat uit tubes van 60 ml, tubes van 120 ml en flacons van 500 ml. Daarnaast zijn sommige kleuren ook verkrijgbaar in 1000 ml flacons. De Galeria acrylverf is daarom uitermate geschikt voor zowel gevorderde als beginnende kunstenaars, welke de voorkeur hebben voor acrylverf in grotere formaten.

Eén gedachte over “Galeria acrylverf”

  1. Ik ben op zoek naar 3 koude primaire kleuren ( Amsterdam: primair geel #275, primair magenta #369 en primair cyaan # 572) en 3 warme primaire kleuren ( Amsterdam: ozongeel #270, rood #396 en ultramarijn # 504).
    Nu wil ik precies deze kleuren kopen, niet van Amsterdam, maar van Galeria. Wie kan mij vertellen welke kleuren (het best) overeenkomen. Ik heb namelijk het idee dat de kleuren afwijkend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *