Schilderspakketten

Schilderspakketten

SchilderspakkettenEr zijn diverse schilderspakketten verkrijgbaar. Denk hierbij aan eenvoudige pakketten, zoals het schilderen op nummer met acrylverf pakket. Met behulp van dit pakket is het bijvoorbeeld mogelijk om met een eenvoudige schildertechniek, landschappen en dieren te schilderen. Daarnaast heb je bij dit acrylverf schilderspakket de keuze uit de volgende merken: Ravensburger en Reeves. Dit eenvoudige schilderspakket bestaat in dit geval uit acrylverf op waterbasis, waarmee makkelijk is te schilderen. Dus geschikt voor jong en oud.

Ravensburger schilderspakketten

Inhoudsopgave

Wat is een schilderspakket?

Zoals de naam al aangeeft, gaat het om een pakket met daarin schildersmaterialen. Zo kan een schilderspakket de volgende materialen bevatten: kwasten, penselen, acrylverf, schildersgereedschap (o.a. palet- of schildersmes), mediums en andere schildersbenodigdheden.

Voordelen

Schilderspakketten staan bekend om hun vele voordelen. Bij het kopen van een schilderspakket ben je namelijk in één keer voorzien van alle schildersbenodigdheden. Dit betekent dat je niet het internet of speciaalzaken hoeft af te zoeken voor een tube verf. Nee, je kunt meteen beginnen met schilderen. Daarnaast beschikken deze schilderspakketten over kwalitatief goede materialen, waardoor je de mooiste schilderijen kunt creëren.

Soorten schilderspakketten

Misschien werd het al wel duidelijk, maar er zijn diverse soorten schilderspakketten. Naast de schilderen op nummer pakketten, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor doe-het-zelf canvas schilderen pakketten. Bij deze pakketten staat meestal een bepaald thema centraal. Denk hierbij aan het schilderen van een landschap, dier, voertuig, woning en ga zo maar door. Ook dit zijn weer eenvoudige en voordelige schilderspakketten. Echter heb je bij de doe-het-zelf canvas schilderen pakketten, wel beschikking over een canvas schildersdoek.

Talens Art Creation acrylverf schilderspakket

Dit pakket is meer vanzelfsprekend, want in dit geval gaat het om een houten kist met daarin diverse tubes acrylverf. In dit geval 10 tubes met een inhoud van 40 ml per stuk (totale inhoud van 400 ml). Welke acrylverf dit precies is? Nou, Van Gogh acrylverf. Deze verf maakt namelijk onderdeel uit van het merk Talens, en staat bekend om zijn kwaliteit. Daarnaast is het schilderspakket van Talens geschikt voor iedereen tussen de 10 en 45 jaar, welke met kwalitatief goede materialen wil werken.

Van Gogh acrylverf schilderspakket

Heb je vragen over schilderspakketten? Laat dan gerust een reactie achter en wij van team Acrylverfschilder.nl helpen je verder.

3 gedachten aan “Schilderspakketten”

 1. Graag zou ik willen weten welke penselen/kwasten ik kan kopen en hoe veel van elk voor acrylverf gewoon voor een nieuwe start ivm dat k nu action spul heb .

  1. Hallo Marijke,

   Er zijn een heleboel soorten penselen, maar welke je nodig hebt ligt helemaal aan hetgeen wat je wil gaan schilderen. Een handig beginnerssetje is een combinatie van meerdere varianten. Dan leer je direct welke je vaker gebruikt en welke niet. Zo kun je je geld gaan investeren in de meest gebruikte types en deze bijbestellen in een hogere kwaliteit.

   Groet,

   Team Acrylverfschilder.nl

 2. Er staat dat een schilderspakket geschikt is van 10-45 jaar? Hoezo is het boven de 45 jaar niet meer geschikt dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *