Advies van een huisschilder nodig?

Schilderpret.nl

Schilderpret.nlEen keer wat anders doen dan verven op een schildersdoek? Waarom niet zelf je huis of meubilair een ander kleurtje geven? Als jezelf bezig gaat is de kans groot dat je met vragen kampt. Voordat je aan een klus begint is het natuurlijk fijn dat je over de juiste materialen beschikt, een goede voorbereiding treft en de beste manier van schilderen hanteert. In en om het huis verven is natuurlijk heel wat anders dan je creatief uitleven op een canvas doek. Piet de Vries is al zo’n 20 jaar schilder van beroep en heeft dan ook zijn eigen blog op Schildersvak. Naast de blog op Schildersvak heeft vakman Piet ook een eigen website en YouTube-kanaal. Hierop vind je als bezoeker diverse schildertips, weetjes en tutorials. Ook staat Piet dagelijks klaar om antwoord te geven op vragen.

Website van Piet de Vries

De website van beroepsschilder Piet is Schilderpret.nl. Op Schilderpret staan ontzettend veel artikelen en video’s van Piet zijn YouTube-kanaal. Hierin wordt precies uitgelegd hoe je voortaan elke schilderklus zelf aan kunt. Naast de vele artikelen biedt Piet ook zijn zelfgeschreven e-book aan: “Schildertechnieken in je huis”. In dit e-book vind je vrijwel alle basistechnieken. Deze technieken kun jezelf gebruiken om je huis te voorzien van een likje verf. Naast het e-book kun je ook een woordenlijst downloaden als zowel een onderhoudsplan voor je woning, zodat jezelf het onderhoud voor schilderwerk kunt uitvoeren.

Met andere woorden, met Schilderpret heb je geen schilder meer nodig! Als je iets niet kunt vinden of je hebt een creatief idee, maar je weet niet of/hoe je iets aan moet pakken? Op Schilderpret kun je ook een persoonlijke vraag stellen aan schilder Piet. Piet zal je adviseren met al zijn ervaring die hij heeft opgedaan in zijn carrière als schilder.

YouTube-kanaal van Piet

Naast zijn gastblog op schildersvak en eigen website Schilderpret heeft Piet een YouTube-kanaal waar je meerdere video’s kunt bekijken. In elke video behandelt Piet een ander onderwerp. Deze video’s zijn leuk als je ideeën nodig hebt voor je huis maar zijn ook erg eenvoudig als je wilt weten hoe je een klus uit moet voeren. Kun je een bepaald onderwerp niet vinden dan kun je altijd op Schilderpret.nl terecht om je vraag te stellen aan vakman Piet. Een videoverzoek behoort ook tot de mogelijkheden! Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Schilderpret.nl.

3 gedachten aan “Advies van een huisschilder nodig?”

  1. Ik ben bezig met het renoveren van mijn huis en ben best wel handig, ook al zeg ik het zelf. Echter is precies schilderen nog iets waar ik minder goed in ben. Daarom vind ik het erg fijn dat deze huisschilder een blog heeft gemaakt, welke men kan volgen. Vooral die filmpjes gaan me helpen. Bedankt!

  2. Bedankt voor het delen van deze tips voor het vinden van een huisschilder. Ik ga ook zeker wat video’s kijken om meer te leren over schilderwerk. Daarnaast ga ik ook wat offertes opvragen bij schilders in mijn omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *